Ledig stilling - barnehagelærer

Klikk her for å komme til utlysningsteksten

TOFTVEIEN BARNEHAGE

Toftveien barnehage ligger i Hamna sør. Barnehagen har tre avdelinger med til sammen 46 heldagsplasser for barn i alderen 0-6 år. Barnehagen eies og drives av foreldrene som et samvirkeforetak.

Vi søker:
BARNEHAGELÆRER i 100 % stilling. Stillingen er et svangerskapsvikariat fra 10.6.2019 til 31.1.2020, med mulighet for tidligere ansettelse, og også mulighet for forlengelse.

Barnehagelærer vil jobbe på alle avdelingene.

Vi ønsker oss en kreativ, selvstendig og samarbeidsvillig barnehagelærer med evne til å organisere seg selv og andre. Personlig egnethet vil bli vektlagt. Godkjent barnehagelærerutdanning er en betingelse.

Vi tilbyr en spennende og utfordrende arbeidsplass, med faglige og personlige utviklingsmuligheter.

Stillingen lønnes etter PBL tariffavtale.                                                                                                                

I hht. Barnehageloven vil ansettelse være betinget av at det fremskaffes gyldig politiattest. Attesten skal ikke vedlegges søknaden, men leveres ved. evt. tiltredelse.

Ønsker du flere opplysninger i forbindelse med stillingen, ta kontakt med daglig leder Anne-Marie Barosen, tlf. 93050310.
Skriftlig søknad med referanser og kopi av attester og vitnemål sendes til
Toftveien barnehage, Toftveien 10, 9017 Tromsø, eller på mail til  HYPERLINK "mailto:dagligleder@toftveienbarnehage.no" dagligleder@toftveienbarnehage.no Søknadsfrist 1.3.19.