• Ledig barnehageplass

Toftveien barnehage har ledige barnehageplasser fra høsten 2017.
    Kom gjerne innom dersom dere har lyst å hilse på oss og se den flotte barnehagen vår.
    Ta kontakt med daglig leder Anne-Marie Barosen, tlf 776 76888, for mer informasjon og evt
    avtale tidspunkt for besøk.

• Menyen er oppdatert

For å se hva vi skal spise de neste to ukene, se under "om oss" - "kjøkken"

• Det nye barnehageåret begynner

Velkommen tilbake fra ferien, og velkommen alle nye store og små i Toftveien Barnehage!

• Årsplan 2016

Klikk her for å laste ned den periodiske eller gjennomgående delen

• Velkommen til foreldrekaffe!

I morgen, onsdag 16.12. blir det nissefest i barnehagen! Kanskje barna har lyst å komme utkledd i barnehagen? På ettermiddagen er alle foreldre/besteforeldre hjertelig invitert til å komme og drikke kaffe og spise kake i lag med oss :) Fra kl 15.

• Fin høstfest i fjæra!

Klikk her for å lese litt om høstfesten i fjæra 09.09.2015

• Velkommen (tilbake)!

Sommeren er fortsatt her! Men ferietiden nærmer seg slutten, og vi ønsker alle som har vært på ferie velkommen tilbake i Toftveien barnehage - vi har savnet dere!
    Og hjertelig velkommen til alle nye barn i barnehagen vår - vi gleder oss til å bli kjent med dere!

• Dialogisk lesing

Tirsdag, onsdag og fredag i uke 8 skal alle avdelingene ha 2. runde med "Dialogisk lesing" som opplegg. Første gangen i uke 4 var veldig interessant. Nå skal vi bli enda bedre!

• Oppdatering av uteområdet

Snart er alt på plass, slik at vi kan åpne igjen - med nye fallmatter rundt lekestativene!

• Stor suksess med foreldre- og personalkurs 21. oktober

Kurset starta litt senere enn planlagt, men oppmøtet var bra, og tilbakemeldingene vi har fått har vært veldig positive! Vi var til og med i avisen (klikk her for å se linken)

• Planer for klubbene 2013

Planene for klubbene har blitt lagt ut på klubb-siden.

• Forebygg omgangssyke med såpe og vann

Ved omgangssyke må regelen om karantene fra barnehagen i 48 timer etter siste symptom følges både av barn og voksne. Kombinert med riktige håndvaskrutiner forhindrer dette videre smitte i barnehagen.

• Her ligger de nye vedtektene og årsplan for 2013

• Søknad om barnehageplass

FOR MER INFO; SE UNDER AKTUELT

• Suksessfull 20års-jubileum!

Se de fine bildene fra en fantastisk dag! (Tilgjengelig for foreldrene fra alle avdelingene)

• Velkommen til Toftveien barnehage sin nye nettside!

Med denne nye nettsiden får barnehagen en moderne, profesjonell og brukervennlig nettside.
    Den nye siden er laget spesielt med tanke på brukervennlighet, både for dere foreldre, men også for oss som skal drifte den.