• Nå er det samisk uke i Toftveien bhg :)

For mer info om hva som skjer, se ukeplanen på avdelingene :)
    Grønnrommet har blitt til et samisk opplevelsesrom! Og på selveste samefolkets dag spiste vi på et fint pynta fellesrom (med flagg og kunsten barna har laga), deilig bidos med gahkko (som barna hadde baka) og multekrem:)
    Ellers er det lassokasting, samiske bøker, samisk i samlingene, samisk musikk og apper på iPad, og så videre...

• Sjekk oss ut på facebook!

Vi har en spennende facebookside med oppdaterte bilder og glimt fra det som skjer i barnehagen vår!
    Se linken under bildet, eller søk etter "Toftveien barnehage" på facebook.
    Siden er åpen, så du skal ikke behøve å ha facebook-konto for å få tilgang til den.
    Lik og del :)

• Ledig barnehageplass

Toftveien barnehage har ledige barnehageplasser fra august 2019, alder 0-6 år.
    Kom gjerne innom dersom dere har lyst å hilse på oss og se den flotte barnehagen vår.
    Ta kontakt med daglig leder Anne-Marie Barosen, tlf. 93050310, for mer informasjon og evt
    avtale tidspunkt for besøk.

• Årsplan 2019-2020 Toftveien Barnehage

Innledning
    Rammeplanen gir retningslinjer for barnehagens verdigrunnlag, innhold og oppgaver. Alle barnehager skal bygge sin virksomhet på verdigrunnlaget og innholdet som er fastsatt i barnehageloven og på Rammeplanen som tar for seg barnehagens innhold og oppgaver.

• Vil du være vikar hos oss?

Vi trenger flere tilkallingsvikarer! Klikk her for å lese mer