• Ledig stilling i Toftveien Barnehage

Vi trenger flere tilkallingsvikarer! Klikk her for å lese mer

• Menyen er oppdatert

For å se hva vi skal spise den neste uken, se under "om oss" - "kjøkken"

• Fin høstfestuke

Uke 36 var det høstfestuke hos oss. Vi hadde fokus på sunn mat som høstes på høsten - mest grønnsaker og bær. Det ble sanger, smaksprøver og fine samlinger!

• Toftveien barnehage blir 25 år i år!

Det var en kjempefin fest på fredag 25.8.. Det ble ansiktsmaling og fest på fellesrommet, med grillmat, kake, ballonger og vår Toftveien-sang! Tusen takk til alle som kom, baka kake, hjalp til, ordna, pynta, laga teaterforestilling for oss - og alle som var med :) De som har passord kan logge seg inn og se bilder!

• Ledig barnehageplass

Toftveien barnehage har en ledig barnehageplass fra august 2017, alder 3-6 år.
    Kom gjerne innom dersom dere har lyst å hilse på oss og se den flotte barnehagen vår.
    Ta kontakt med daglig leder Anne-Marie Barosen, tlf 776 76888, for mer informasjon og evt
    avtale tidspunkt for besøk.