• Det blir sommerfest på fredag!

VI satser på at værgudene er med oss, og inviterer alle til grillfest i barnehagen på fredag 15.6.!
    Alle tar med det de vil grille, og barnehagen ordner med salat. Det blir noe godt til dessert også.
    Kom kom mellom kl 14-16 :)

• Troll i skogen!

Vi har fått mange troll i Lilleskogen! Det er så artig å gå og lete og finne alle de søte små ansiktene :)

• God påske!

Vi satser på akkurat passe mye snø, masse sol og appelsiner på skitur :) God påske alle sammen!

• Naustet lager blomster

På en helt vanlig fin onsdag ble denne fargerike buketten til!

• Samisk landskap på Naustet

Naustet har laga lavvo med beitedyr i snølandskap :)

• Stor suksess med foreldremiddagen

Det var mange som kom og spiste på fellesrommet tirsdag 23.1., både middag og kake! Veldig hyggelig.

• Solfest!

Mandag 22.1. feirer vi at sola kommer tilbake. Vi har en fellessamling i barnehagen, og kanskje kommer selveste sola på besøk?

• Grillhyttegjengen er i avisen :)

Sjekk iTromsø 19. januar for å se grillhyttegjengen på museumstur.

• Ledig barnehageplass

Toftveien barnehage har ledige barnehageplasser fra august 2018, alder 0-6 år.
    Kom gjerne innom dersom dere har lyst å hilse på oss og se den flotte barnehagen vår.
    Ta kontakt med daglig leder Anne-Marie Barosen, tlf 776 76888/93050310, for mer informasjon og evt
    avtale tidspunkt for besøk.

• Vil du være vikar hos oss?

Vi trenger flere tilkallingsvikarer! Klikk her for å lese mer

• Menyen er oppdatert

For å se hva vi skal spise den neste uken, se under "om oss" - "kjøkken"

• Fin høstfestuke

Uke 36 var det høstfestuke hos oss. Vi hadde fokus på sunn mat som høstes på høsten - mest grønnsaker og bær. Det ble sanger, smaksprøver og fine samlinger!

• Toftveien barnehage blir 25 år i år!

Det var en kjempefin fest på fredag 25.8.. Det ble ansiktsmaling og fest på fellesrommet, med grillmat, kake, ballonger og vår Toftveien-sang! Tusen takk til alle som kom, baka kake, hjalp til, ordna, pynta, laga teaterforestilling for oss - og alle som var med :) De som har passord kan logge seg inn og se bilder!

• Kronefest og overnatting i barnehagen!

Vi feirer barna som skal begynne på skolen!Det blir fellessamling og felles lunsj på fellesrommet, og "skole"barna får krone på onsdag 31.5. Og på torsdag skal dem overnatte i barnehagen :)

• Vinterfestuke 2017!

Uke 13 er det masse som skjer på myra - og utenfor barnehagen! Vi gleder oss til en uke med masse uteaktiviteter og godt humør :)

• Det nye barnehageåret begynner

Velkommen tilbake fra ferien, og velkommen alle nye store og små i Toftveien Barnehage!

• Velkommen til foreldrekaffe!

I morgen, onsdag 16.12. blir det nissefest i barnehagen! Kanskje barna har lyst å komme utkledd i barnehagen? På ettermiddagen er alle foreldre/besteforeldre hjertelig invitert til å komme og drikke kaffe og spise kake i lag med oss :) Fra kl 15.

• Fin høstfest i fjæra!

Klikk her for å lese litt om høstfesten i fjæra 09.09.2015

• Velkommen (tilbake)!

Sommeren er fortsatt her! Men ferietiden nærmer seg slutten, og vi ønsker alle som har vært på ferie velkommen tilbake i Toftveien barnehage - vi har savnet dere!
    Og hjertelig velkommen til alle nye barn i barnehagen vår - vi gleder oss til å bli kjent med dere!

• Toftveien barnehage i avisa

Onsdag 29.4. var vi i avisa Nordlys :)

• Snart sommer?!

Joda, nå nærmer sommeren seg! Uteområdet blir mer or mer fritt for snø, og vi begynner å planlegge sommerferien :) Klikk her for å finne svarslippen for registrering av sommerferien!

• Dialogisk lesing

Tirsdag, onsdag og fredag i uke 8 skal alle avdelingene ha 2. runde med "Dialogisk lesing" som opplegg. Første gangen i uke 4 var veldig interessant. Nå skal vi bli enda bedre!

• Oppdatering av uteområdet

Snart er alt på plass, slik at vi kan åpne igjen - med nye fallmatter rundt lekestativene!

• Stor suksess med foreldre- og personalkurs 21. oktober

Kurset starta litt senere enn planlagt, men oppmøtet var bra, og tilbakemeldingene vi har fått har vært veldig positive! Vi var til og med i avisen (klikk her for å se linken)